Κ14: Επιτέλους ποδόσφαιρο!

Πρώτο παιχνίδι, έστω και φιλικό, μετά από 6 μήνες (!) λόγω της βίαιης διακοπής κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας (Covid-19) για τις Κ14, Ηφαίστου και Κηπούπολης, το βράδυ της Κυριακής.

Δύο φρεσκοσχηματισμένα τμήματα, αφού η πλειονότητα του αγωνιστικού ρόστερ πέρσι αποτελείτο κυρίως από γεννημένους το 2006 που προήχθησαν στην Κ16, χρειάζονται αρκετό χρόνο για να αποκτήσουν όχι μόνο αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και συνοχή, παραταύτα έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με δυσαναλογία φάσεων και γκολ.





Για την ιστορία, νικητής αναδείχθηκε ο Ήφαιστος με σκορ 2-0 και σκόρερ τον Κολιοκώτση, με πλασέ στο 15′ και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 23′.

Για το συγκρότημα του Δημήτρη Τσουκνάκη έπαιξαν οι Χριστοφιλόπουλος, Σιουρούνης, Τσαμπας, Γιωργης, Ρισσάκης, Τσακοπιάκος, Στάμου, Μπαμπαλης, Κουσης, Μουλας, Μερτζάνης, Τσελης, Βασιλείου, Μπουρνιάς, Παϊδουσης, Μπαρδώσας, Βερουχης, Ανωγιάτης.

Για λογαριασμό του Ηφαίστου, ο Δημήτρης Μαυρίκος χρησιμοποίησε τους Κατσαρέα, Τσιρούκη, Κούμε, Λέντιο, Αποστολόπουλο, Πιστόλη, Σαμαρά, Κουρσάρη, Κολιοκώτση, Ζαϊμι, Ρήγα, Σιγάλα, Παππά, Βυτινιώτη, Σουλεϊμάνη, Παπανδρέαδη, Μιχόπουλο, Φαράκλα, Θρεψιάδη, Θωμολάρη, Σταυρόπουλο και Χονδροκώστα.

Leave a Reply