Δ. Βαφειάδης: “Να μας εμπιστευτείτε”

Ο τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Αγίου Ιεροθέου, Δημήτρης Βαφειάδης, προχώρησε σε μία επικοινωνία – καλωσόρισμα στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021, απευθυνόμενος κυρίως προς τους γονείς των νεαρών αθλητών και την εύλογη αμηχανία των περισσότερων μπροστά στο πρωτόγνωρο τοπίο.

Το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα των Ακαδημιών συλλόγου έχει ως εξής:

Με αφορμή την σημερινή έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς της ακαδημίας μας , θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή δύναμη για αυτή την νέα χρονιά που έρχεται.

Μία χρονιά τελείως διαφορετική από τα προηγούμενα έτη , μια χρονιά με όρους , με κανόνες , με απαγορεύσεις. Μία χρονιά με διαφορετικότητα!

Θα πρέπει όλοι να είμαστε συνεργάτες σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας! Γιατί ο αθλητισμός και το πόδοσφαιρο μας, πάντα θα είναι η διέξοδος των μικρών μας αθλητών. Πόσο μάλιστα φέτος… που τα παιδιά προέρχονται από μία τόσο μεγάλη αποχή και θα τρέξουν να ξαναμπούν στο γήπεδο να συναντήσουν τους φίλους τους!

Για μας η εκμάθηση, το παιχνίδι, η διασκέδαση και όλος ο τρόπος λειτουργίας μας, παραμένει αναλλοίωτος!!

Να μας εμπιστευτείτε, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι οι συνεργάτες και οι προπονητές της ακαδημίας μας έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για να συνεχίσουμε την εκπαίδευση των παιδιών μέσα στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο!

Να σταθούμε “δίπλα” στα παιδιά μας…

Να αφήσουμε τους προπονητές να δουλέψουν…

Να συνεργαστούμε…

Να είμαστε εμείς “ο γονέας στο γήπεδο”…

Να είστε “ο προπονητής στο σπίτι”…

Και πάνω από όλα… φέτος να σεβαστούμε τον φόβο κάποιου…

Καλή χρονιά σε όλους….

Με υγεία.. και δύναμη…

Vamos Agios…”

Βαφειάδης Δημήτρης

Τεχνικός Διευθυντής

Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος

Leave a Reply