Ο Λ. Ελευθεράκος στον Ηρακλή Π.

Ο Λευτέρης Ελευθεράκος ήταν το κομμάτι που έλειπε και πήρε χθες τη θέση του για να ολοκληρωθεί το παζλ της προπονητικής ομάδας του Ηρακλή Περιστερίου.

Μετά από συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Ανδρέα Νάστο, οι δου πλευρές συμφώνησαν σε συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και αυτό που απομένει να γίνει γνωστό είναι το τμήμα του οποίου θα ηγηθεί στο οικείο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ.



Με βάση τις προηγούμενες ανακοινώσεις του περιστεριώτικου συλλόγου, τα αγωνιστικά τμήματα της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας αναλαμβάνουν οι Νίκος Δασκαλόπουλος (Κ18), Αργύρης Πούλος (Κ16), Λευτέρης Ελευθεράκος (Κ14), Γιάννης Παπατσίμπας (Κ12), δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει αμοιβαία αλλαγή στα Κ16 και Κ14, με δεδομένο ότι ο Α. Πούλος δούλεψε πέρσι με το Κ14 και μάλιστα με τη δεύτερη ηλικία (γενν. 2007) που φέτος ηγείται ημερολογιακά του κλιμακίου.

Τα δύο μικρότερα τμήματα Κ10 και Κ8-Κ6 είναι, για την ώρα, στα χέρια της Μαίρης Τράγου, αλλά πιθανότατα θα τοποθετηθεί και συνεργάτης. Το πιθανότερο είναι να συνδράμει ο Γιάννης Παπατσίμπας, με τον οποίο η Μ. Τράγου θα συνεργαστεί στην Κ12, έχοντας το δεύτερο τμήμα του κλιμακίου.

Leave a Reply