“Φουλάρουν μηχανές” στην Κηπούπολη

Η Κ18 έκανε την αρχή το βράδυ της Πέμπτης (20/8) και η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Α.Ο. Κηπούπολης μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με τον Γιώργο Μπαζώρα να συγκεντρώνει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του και να θέτει τις βάσεις και το κανονιστικό πλαίσιο της χρονιάς, το τμήμα πλέον αναμένει την επιστροφή και των τελευταίων αδειούχων του καλοκαιριού, όπως και τις οριστικές αποφάσεις του τεχνικού της αντρικής ομάδας, Μανώλη Παπαδόπουλου, ως προς τα δέκα μέλη του που παίρνουν μέρος στην προετοιμασία της.

Ακολουθεί η Κ16, που θα πατήσει χορτάρι τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, με τον απαιτούμενο (πλήρη καρδιολογικό) έλεγχο και το πρόγραμμα του Δημήτρη Τσουκνάκη περιλαμβάνει εκτός των απογευματινών προπονήσεων (στο γήπεδο με μπάλα) και πρωινές σε εξωτερικό χώρο με έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Έχουν ήδη προγραμματιστεί και τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια του τμήματος. Η αρχή γίνεται στις 6 το απόγευμα της Κυριακής (30/8), εντός έδρας, με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ηφαίστου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (Τετάρτη 2/9 στις 20.30) θα υποδεχθεί και την Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου.

Leave a Reply