Με 6 της Ακαδημίας ο “Άγιος”

Με έξι στελέχη της ποδοσφαιρικής του Ακαδημίας ξεκίνησε την καλοκαιρινή προετοιμασία εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας ο Άγιος Ιερόθεος.

Υπό τις οδηγίες του Ισίδωρου Σταυριανού προπονούνται οι “παλιοί” Γρηγόρης Θηβαίος (Νο18), Δημήτρης Χαλίκης (Νο13), Μιχάλης Ζέρβας (Νο19), Νίκος Κορώνης (Νο21), Χρήστος Χολέβας (Νο14), όλοι γεννημένοι το 2002, ενώ μια πρώτη γεύση προετοιμασίας αντρικού παίρνει ο Χρήστος Ζαγαρέλος (Νο28) από την Κ14 (γενν. 2006).

Οι Ζέρβας, Κορώνης και Χαλίκης παραχωρήθηκαν “δανεικοί” τον περασμένο Φλεβάρη στον Άρη Πετρούπολης (Α’ Αθηνών), ωστόσο το lockdown του Μαρτίου δεν άφησε πολλά χρονικά περιθώρια για να δείξουν πράγματα.

Με την ολοκλήρωση και του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα γνωρίζουμε ποιοι από τους παραπάνω θα παραμείνουν στη δύναμη του “Αγίου” και ποιοι θα δοκιμάσουν να πάρουν συμμετοχές μέσα από ρόστερ μικρότερης κατηγορίας σε αντρικό πάντα επίπεδο.

Όσοι παραμείνουν, αλλά δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής με την αντρική ομάδα, θα έχουν βέβαια τη δυνατότητα να διατηρούν αγωνιστικό ρυθμό με την Ακαδημία του συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας, Δημήτρη Βαφειάδη.

Leave a Reply