Ηρακλής: Με Δασκαλόπουλο η Κ18

Με τον Νίκο Δασκαλόπουλο στο τιμόνι θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 η Κ18 του Ηρακλή Περιστερίου.

Την αλλαγή ηγεσίας έκανε γνωστή ο περιστεριώτικος σύλλογος μέσω της σελίδας του σε κοινωνικό δίκτυο, ως το πρώτο βήμα στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης που αποφασίστηκε.

Ο Νίκος Δασκαλόπουλος είναι συνεργάτης του Ηρακλή την τελευταία οκταετία και κάτοχος διπλώματος UEFA B και πιθανότατα θα έχει υπό την ευθύνη του ένα ακόμη τμήμα χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν θα πρόκειται για αγωνιστικό (ΕΠΣΑ) ή όχι (με τη δεύτερη εκδοχή να είναι και η πιθανότερη).

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν με τη Μαίρη Τράγου, που επίσης θα συνεργαστεί με δύο τμήματα, ενώ εκτός εξαιρετικού απροόπτου επιστρέφει στα μικρά ηλικιακά κλιμάκια, από τα οποία αποχώρησε τον Νοέμβριο για λόγους που είχαν να κάνουν με την αποθεραπεία της (είναι αρχηγός του γυναικείου Ατρομήτου Αθηνών και είχε υποβληθεί σε επέμβαση χιαστού).

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του Νίκου Δασκαλόπουλου ως νέου τεχνικού της Κ18, ο Ηρακλής κάλεσε τα μέλη των δύο μεγαλύτερων ηλικιακών κλιμακίων (Κ18 και Κ16) να δώσουν το “παρών” το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του συλλόγου, για την επανέναρξη των προπονήσεων.

Leave a Reply