Ηρακλής: Στον Α. Νάστο η Ακαδημία

Τουλάχιστον δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν εξετάστηκε το ενδεχόμενο ορισμού τεχνικού διευθυντή στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Ηρακλή Περιστερίου, με τους Νίκο Δασκαλόπουλο (παλαιότερα) και Γιάννη Λιβαθινό (πιο πρόσφατα) να προκρίνονται ως οι ενδεδειγμένες λύσεις, ωστόσο για διαφορετικούς λόγους σε καθεμιά περίπτωση το σενάριο δεν ευοδώθηκε.

Τα πλήγματα που επέφερε όμως συνολικά στον οργανισμό, αλλά και ειδικότερα στο κομμάτι της νοοτροπίας, η περσινή υποχρεωτική “μετακόμιση” στα ξερά γήπεδα έναντι του Άλσους Περιστερίου, λόγω της αναμόρφωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων ΕΑΚ Ηφαίστου, επανέφερε ως αναγκαιότητα την ανάδειξη τεχνικού υπευθύνου.

Το χρίσμα πήρε χωρίς δεύτερες σκέψεις ο Ανδρέας Νάστος, που έχει κερδίσει καθολική εκτίμηση και σεβασμό με το έργο που έχει επιδείξει ως τεχνικός του αντρικού τμήματος, όπως βεβαιώνει και η λιτή ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του Ηρακλή Περιστερίου (ΕΔΩ):

Με απόφαση του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και επιθυμία του Προπονητή του Ανδρικού μας, ορίζεται ως Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας, ο Ανδρέας Νάστος”.

Δύο ημέρες πριν το κυβερνητικό λουκέτο σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, ο Ανδρέας Νάστος συναντήθηκε με όλη την προπονητική ομάδα της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας. Μοναδικός απών ο Αργύρης Πούλος λόγω επαγγελματικού φόρτου, με τον οποίο όμως υπήρξε εκτενής κουβέντα την προηγούμενη ημέρα στα γραφεία του Ηρακλή.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε αναλυτική περιγραφή της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα ηλικιακά κλιμάκια, έκθεση απόψεων και εκτίμηση δυναμικότητας και προοπτικών των αγωνιστικών τμημάτων.

Ο Ανδρέας Νάστος υπογράμμισε ότι επιθυμεί πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα για όλα τα τμήματα, τακτική επικοινωνία με τους γονείς της Ακαδημίας, ενώ επέμεινε πως θα ήθελε να βλέπει τα μέλη των αποστολών των αγωνιστικών τμημάτων να προσέρχονται στο γήπεδο για το παιχνίδι με τη φόρμα της ομάδας.

Ξεκαθάρισε δε, ότι πρώτη και άμεση προτεραιότητά του είναι τα μικρά τμήματα Κ8 έως και Κ12, αποκαλύπτοντας ότι πριν από 4 ημέρες είχε επισκεφτεί το “Kifissos Club” για να παρακολουθήσει παιχνίδι της Κ8 του συλλόγου και διαπίστωσε μεγάλο αριθμό απροειδοποίητων απουσιών -δεν βοηθούσαν είναι η αλήθεια και οι καιρικές συνθήκες-, γεγονός που όπως είπε χαρακτηριστικά δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί.

Με την επανέναρξη αθλητικής δραστηριότητας και πριν την τυπική ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, θα πρέπει να περιμένουμε μία διευρυμένη συνάντηση τεχνικού διευθυντή και γονέων της Ακαδημίας, χωρίς να αποκλείεται αυτό να γίνει και κατά ηλικιακό κλιμάκιο, παρόντων φυσικά των καθ’ ύλην τεχνικών.

Leave a Reply