Κ16: Ατρόμητος Αθ. – Φοίνικας 5-2

Εντός έδρας νίκη με σκορ 5-2 επί του Φοίνικα για την Κ16 του Ατρομήτου που συνεχίζει να ηγείται στον βαθμολογικό πίνακα του 7ου ομίλου, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο Ιάσονα.

Το 3-0 σκορ ημιχρόνου επιβραβεύει τον επιθετικό ζήλο των γηπεδούχων, αλλά σίγουρα αδικεί την προσπάθεια των φιλοξενουμένων (ρόστερ αποκλειστικά του 2005) που είδαν τον Κιουπάκη εκτός των άλλων να αποκρούει με υπερέκταση πέναλτι του Ηλιόπουλου στην αριστερή γωνιά του (28′) και να εξουδετερώνει διπλό τετ α τετ με τον Μπούζο στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Στην επανάληψη, μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Ζήκου στο δεύτερο δοκάρι ο Ατρόμητος έκανε τεσσερα τα τέρματά του, με τον Καμπουρίδη να μειώνει σε 4-1 από ωραία μπαλιά του Βορύλλα.

Η αναμέτρηση είχε δύο ακόμη γκολ, ένα για κάθε ομάδα, με τους ίδιους πρωταγωνιστές (Ζήκος, Καμπουρίδης) να διαμορφώνουν το τελικό 5-2.

Σκόρερς: 3′ Αρβανίτης, 11′ Γιαννη, 31′ Ζαρκαλης, 44′, 54′ Ζήκος / 53′, 62′ Καμπουρίδης.

Διαιτητής: Κοπαλας. Βοηθοί: Γκίκας, Αναστασόπουλος-Τσιγγελης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κιουπάκης, Παπουλίδης, Αρβανίτης, Καρδάμης, Υφαντόπουλος, Μητρόπουλος, Κουφουδάκης, Καλαματας, Ζαρκαλης, Ανταλής, Γιαννη (Παναγιώτου, Αγκούσι, Γιαννόπουλος, Ζήκος, Μπαμπάνης, Κασβίκης, Γιορδάμης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Διαμάντης, Λαμπρίτσιος, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Μπουρας, Ζαμπακας, Καραγιώργος, Μαγαλιός, Καμπουρίδης, Ηλιόπουλος, Μπούζο (Βορύλλας, Τσιχλης, Βασίλενας, Σταθόπουλος).

Leave a Reply