Κ18: Κηπούπολη – Χαϊδάρι 3-3

Στην τελευταία φάση του αγώνα και από εκτέλεση πέναλτι που είδε μόνο ο ρέφερι της αναμέτρησης, η Κηπούπολη ισοφαρίστηκε και έχασε τον αέρα των δύο βαθμών που θα αποκτούσε στην κορυφή του 10ου ομίλου.

Κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Χαϊδαρίου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη πήραν δύο φορές προβάδισμα στο σκορ, ήταν καλύτεροι στιςλεπτομέρειες της αναμέτρησης και σίγουρα αδικούνται από το τελικό 3-3.

Ο Σταματογιαννόπουλος με κεφαλιά από ασίστ Δούμα και ο Τσίκο με σουτ διαμόρφωσαν το 2-0 σκορ ημιχρόνου, με το Χαϊδάρι να επιστρέφει πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά και σουτ).

Με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σοφού (και πάλι ασίστ Δούμα) έγνε το 3-2, που θα ήταν και το τελικό σκορ αν το “κολλημένο” χέρι του Μπίσκου δεν καταλογιζόταν πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σκόρερς: 9′ Σταματογιαννόπουλος, 11′ Τσίκο, 68′ Σοφός / 47′, 80+ (πεν.) Ασπραδάκης, 58′ Χατζηάδης.

Διαιτητής: Μπαλογιάννης. Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Σιδέρης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Λέμης, Σούμπας, Φαρμάκης Β., Μπίσκος, Δούμας, Σοφός, Σταματογιαννόπουλος, Τσίκο, Τσέας Β., Κατωπόδης (Παπαδόπουλος, Τζαβάρας, Χαροκόπος).

ΧΑΪΔΑΡΙ: Καλαντώνης, Βατίδης, Αλεξόπουλος, Σινάι, Θονταράι, Καλαϊτζίδης, Χατζηάδης, Παπαποστόλου, Ασπραδάκης, Νιθαυριανάκης, Μουχλας (Γκιτσας, Μπίθας).

Leave a Reply