Κ18: Α.Ο. Περιστερίου-Ήφαιστος 1-2

Καλύτερη και δίκαιη νικήτρια η Κ18 του Ηφαίστου, στο ντέρμπι των “συγκατοίκων” (στο ΕΑΚ Ηφαίστου), με τον Α.Ο. Περιστερίου (1-2).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη ήταν σαφώς πιο ουσιώδεις στη διάρκεια του πρώτου μέρους, όταν και απέκτησαν καθαρό προβάδισμα 0-2, με πρωταγωνιστή τον Στόινα, σκόρερ και των δύο τερμάτων (το δεύτερο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος).

Στην επανάληψη, ο Όμιλος κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, μείωσε και το σκορ στα μέσα της, αλλά δεν είχε άλλες τελικές προσπάθειες τέτοιες που να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Σκόρερς: 54′ Ντέκας / 25′, 38′ (πεν.) Στόινα.

Διαιτητής: Θώμογλου. Βοηθοί: Παλάσκας, Μακρυγιάννης.

Στο 68ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σπυρόπουλος, γιατί ενώ είχε αντικατασταθεί και κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια, χειρονόμησε προς την εξέδρα. Το γεγονός ότι η χειρονομία απευθυνόταν προς συμπαίκτες του που βρίκονταν εκτός αποστολής, είναι μία λεπτομέρεια που δεν οφείλει να γνωρίζει ο διαιτητής.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Κατσαπρακάκης, Κοριώζος, Κακούσιος, Διονυσόπουλος, Δημητρίου, Ντέκας, Λυμπέρης, Γεροδημήτρης, Μπρκόβιτς, Ζαφειράτος (Δουλής, Μητσής, Μπέσιος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Γαλλιός, Κακουλίδης, Λουκόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαχαίρας, Μαστροκώστας, Αρέστης, Στόινα, Κολοκώτσιος, Στασινόπουλος (Αδάμ, Αμανατίδης, Καρούμπης, Φράρος).

Leave a Reply