Κ16: Κηπούπολη – Ατρόμητος Αθ. 0-5

Η Κ16 του Ατρομήτου Αθηνών πέρασε νικηφόρα από την Κηπούπολη και είναι πλέον μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του 7ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι Χαϊδαρίου-Α.Ο. Περιστερίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κηπούπολη να απειλεί δύο φορές (Σερίφης και Τζαγκαράκης Μ.), αλλά τον Ατρόμητο να ανοίγει το σκορ με στημένη φάση και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη ως την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Με προβάδισμα τριών τερμάτων από το πρώτο μέρος, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βασίλη Σπέρτου κατέστησαν σαφές ότι θα φύγουν με το τρίποντο από το γήπεδο Χρυσούπολης και δεν έδειξαν και διάθεση να διαχειριστούν απλά αυτό το προβάδισμα στην επανάληψη, έστω κι αν με την επίτευξη του τέταρτου τέρματος στο πρώτο πεντάλεπτο πραγματοποίησε το σύνολο των αλλαγών

Σκόρερς: – / 17′. 23′, 26′ Ζαρκαλης, 39′ Δέδε, 56′ Κουτουλάκος.

Διαιτητής: Βαρβιτσιώτης. Βοηθοί: Παπαηλίας, Αντωνίου.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Νότης, Ζαραϊδώνης, Παυλάκος, Σιαφάκας, Σαββουλίδης, Ανδρονιώτης, Θεοχαρίδης, Σαμούρης, Τζαγκαράκης Μ., Σερίφης, Κατσάτσος (Παπαδόπουλος, Ντούμης, Καμαρινός, Τζαγκαράκης Ν., Χρονάκης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Καλιαρος, Καλαμάτας, Παναγιώτου, Μπαμπανης, Καρδάμης, Κουτουλάκος, Πατσατζόγλου, Ανταλης, Ζαρκαλης, Αγκούσι, Κουφουδάκης (Πρεβεζιάνος, Παπουλίδης, Δέδε, Γκουτζιούλας).

Leave a Reply