Κ16: Φοίνικας – Αίμος Πετρ. 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Κ16, Φοίνικα Περιστερίου και Αίμου Πετρούπολης, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου πήραν προβάδισμα λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου από τη βούλα του πέναλτι, με τον εναπομείναντα χρόνο του πρώτου μέρους να αναλώνεται σε δυνατές μονομαχίες και φλύαρη υπεροχή χωρίς αξιοσημείωτες τελικές προσπάθειες για τους φιλοξενούμενους.

Περίπου η ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον Αίμο να πιέζει με στημένες μπάλες και σε μία από αυτές, ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Σταθόπουλου, που αξιοποίησε για μία και μοναδική φορά την υψομετρικό πλεονέκτημά του.

Στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων, παραλίγο ο Φοίνικας να πάρει τη νίκη, όταν κερδισμένες μονομαχίες στην αντίπαλη περιοχή έβγαλαν τον Μπούρα τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ έστειλε τη μπάλα να περάσει μόλις άουτ.

Σκόρερς: 14′ (πεν.) Ηλιόπουλος / 69′ Σταθόπουλος.

Διαιτητής: Βρανάς. Βοηθοί: Γεωργιτσόπουλος, Σπυρόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταθόπουλος, Γιώτης Φ., Λαμπρίτσιος, Ανδρινάκος, Μπούρας, Ζαμπακας, Τσιχλης, Καραγιώργος, Καμπουρίδης, Ηλιόπουλος, Μπούζο (Χαβαλίνας, Βορύλλας, Βασίλενας, Διαμαντης).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. (1): Ζημαρης, Παπαντωνόπουλος, Κάντζιος, Τσάμι, Θεοδωρόπουλος, Ντόβας, Μανταλόβας, Γουναρίδης Α., Μπενέας, Δασκαλάκης, Καλμανίδης (Σταθόπουλος, Κεσίδης, Στάικος).

Leave a Reply