Κ16: Ηρακλής – Αγ. Ελεούσα 3-1

Με ανατροπή στην επανάληψη, η Κ16 του Ηρακλή Περιστερίου επικράτησε με σκορ 3-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Αγίας Ελεούσας και απολαμβάνει πλέον την μοναξιά της κορυφής στον 10ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιβαθινού έκλεισαν το πρώτο μέρος πίσω στο σκορ, με το απόλυτα δικαιολογημένο βάσει αγωνιστικής εικόνας 0-1, ωστόσο στην επανάληψη έδειξαν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Ευτύχησαν στην πρώτη φάση να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ (κεντρική φωτό) του Χρηστίδη (για μία ακόμη φορά) και στον εναπομείναντα χρόνο είχαν και την πρωτοβουλία των κινήσεων και την αποτελεσματικότητα να σκοράρουν άλλες δύο φορές και να διαμορφώσουν το τελικό 3-1.

Σκόρερς: 39′ Χρηστίδης, 58′ Ζάρκαλης, 65′ Ζαχαρίας / 12′ Κοσμάς.

Διαιτητής: Ματσούκας.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καρπαθάκης, Σακκάς, Μηλιάς, Χρηστίδης, Ζάρκαλης, Κουκλοτίδης, Καγιάννης, Ζαχαρίας, Χριστοδούλου, Μαγκίτσας, Κηπουρός (Καλός, Κούλογλου).

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Χαντζής, Μιχαλακάκος, Χάλαρης, Μιχαλόπουλος, Αλεφραγκής, Τσιγκόπουλος, Κοσμάς, Τεπετίδης, Τκαλίν, Σωτηρίου, Βασιλείου (Σαρρής, Παϊτέρης).

Leave a Reply