Κ18: Κηπούπολη – Δάφνη Αθ. 2-2

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης χάθηκε το τρίποντο και η ευκαιρία να παραμείνει μόνη της στην κορυφή, για την Κ18 της Κηπούπολης, αφού ισοφαρίστηκε από το αντίστοιχο συγκρότημα της Δάφνης Αθηνών σε 2-2, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του 10ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη έκλεισαν το πρώτο μέρος, έχοντας καλύτερα πατήματα στο δεύτερο μισό του γηπέδου και προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι από τη βούλα του πέναλτι.

Στο περισσότερο μοιρασμένο παιχνίδι που ακολούθησε, η ομάδα της Κηπούπολης δεν αξιοποίησε τις στιγμές της, τόσο από στημένες μπάλες, όσο και σε ροή αγώνα και η μπάλα την τιμώρησε σε φάση διαρκείας στο φινάλε.

Σκόρερς: 25′ Κατωπόδης, 35′ Κλειδής / 46′ (πεν.) Ράζα, 80′ Τάτα.

Διαιτητής: Λαδογιάννης. Βοηθοί: Τζίβρας, Κρασώνης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Χαροκόπος. Λέμης, Σταματογιαννόπουλος, Σοφός, Τσέας Β., Κατωπόδης (Πίσχος, Παπαδόπουλος, Δούμας, Αδαμόπουλος).

ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ: Μπαταγιάννης, Ψυλλας, Φόνσος, Τράικος, Νικας, Ράζα, Μέρα, Καζέλι, Πρότκα, Γιαννόπουλος, Τάτα (Πασχάλης, Χασάν).

Leave a Reply