Κ18: Ήφαιστος-Δάφνη Π. Φαλήρου 3-2

Με τους Λιούκα, Μαχαίρα να βρίσκονται στην αποστολή του αντρικού τμήματος και τους Καραγκούνη, Κυρρανό και Πουρίκη να αποχωρούν στη διάρκεια του αγώνα τραυματίες, η ολική ανατροπή (από 0-2, σε 3-2) της Κ18 του Ηφαίστου Περιστερίου, κόντρα στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, αποκτά πολύ μεγαλύτερη αξία.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από το 25′ με μειονέκτημα δύο τερμάτων, ωστόσο μ’ ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Αρέστη ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, κλείνοντας το πρώτο μέρος με σκορ 1-2.

Η πλήρης ανατροπή των δεδομένων στην επανάληψη ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησαν οι γηπεδούχοι στα 2/3 του γηπέδου, παίζοντας με κερδισμένες μπάλες σε ανοικτό γήπεδο, ενώ παράλληλα περιόρισαν στο ελάχιστο τις ενοχλήσεις για τη δική τους εστία.

Σκόρερς: 29′ Αρέστης, 55′ Πετράς, 64′ (πεν.) Στόινα / 8′ Ραγιας, 25′ Μασουρίδης.

Διαιτητής: Καμπιώτης. Βοηθοί: Μικελόπουλος, Παπαλανης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Στασινόπουλος, Κακουλίδης, Λουκόπουλος, Κυρρανός, Πουρίκη, Μαστροκώστας, Φράρος, Στόινα, Κολοκώτσιος, Αρέστης (Καριώτης, Γαλλιός, Αδάμ, Σπυρόπουλος, Πετράς).

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Ατεντόπουλος, Κούρτι, Μίαρης, Βουζας, Ζαφειρας, Μανωλούδης, Σαντόνι, Μασουρίδης Ραγιας, Ευθυμίου, Παρασκευόπουλος (Οικονομόπουλος, Μπέκιος, Σκαρδας).

Leave a Reply