Κ18: Α.Ο. Περιστερίου – Αιγάλεω 2-1

Σ’ ένα παιχνίδι με σχεδόν μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής μπάλας, αλλά με τον Όμιλο να έχει πολύ ποιοτικότερο χρόνο στο δεύτερο μισό του γηπέδου, η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου επιβλήθηκε με σκορ 2-1 απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα από το Αιγάλεω, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Χρήστου Παλλίδη ήταν πιο δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες, δεν επέτρεψαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα καρέ του Λευθεριώτη, αντίθετα σε κάποιες περιπτώσεις τους έλειψε απλά μια καλύτερη τελική πάσα για να ολοκληρώσουν επιτυχημένα κάποιες συνδυαστικές προσπάθειες.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έφυγαν με παράπονα από το τελικό αποτέλεσμα, εξέφρασαν ικανοποίηση για τη φιλοξενία του Α.Ο. Περιστερίου, αλλά και την υγιεινή των χώρων των αποδυτηρίων.

Σκόρερς: 17′ Κατσαπρακάκης, 57′ (πεν.) Γεροδημήτρης / 24′ Ρομποτης.

Διαιτητής: Κελεκίδης. Βοηθοί: Νταρακλίτσης, Φραγκόπουλος.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης, Κατσαπρακάκης, Μπέσιος, Ντέκας, Διονυσόπουλος, Δημητρίου, Λέτσι, Ζαφειράτος, Κακούσιος, Καλάμης, Γεροδημήτρης (Δουλής, Λυμπέρης, Μπρκόβιτς).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Αποστολόπουλος, Ευθυμιάτος, Έξαρχος, Πιπίκος Β., Λάγιας, Πιπίκος Ν., Πετεινάκης, Αντωνόπουλος, Ρομποτης, Καραμανης, Πετρουτσάτος (Σωτηριάδης, Ταγης, Γεωργούλας).

Leave a Reply