Ακαδημία Π.: Δύο στα δύο στο Soccerlink

Δύο νίκες με ισάριθμες ανατροπές για τις Κ14 (Ένωση Περιστερίου) και Κ12 (Ειρήνη Πετρούπολης) της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Περιστερίου, στο πλαίσιο του τουρνουά Soccerlink.

Στην Τσαλαβούτα, η Κ14 αντιμετώπισε το αντίστοιχο συγκρότημα της Soccerland και με την έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου της αναμέτρησης ήταν πίσω στο σκορ με 0-1.

Τότε σε μία αμφισβητούμενη φάση (πιθανό επιθετικό φάουλ σε διεκδίκηση στον αέρα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα) ο Μαγουλάς Β. έφερε το παιχνίδι στα ίσα και λίγο αργότερα σε κόντρα επίθεση και ψηλοκρεμαστό πλασέ από πολύ πλάγια θέση ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση και έδωσε το τρίποντο στους Περιστεριώτες.

Έπαιξαν οι Ταπίνης, Μαρίνος, Καναβάς, Πανταζής, Σαμαράς, Φιλιππαίου, Καραχάλιος, Αθανασόπουλος, Μαγουλάς Β., Κριτής, Μαγουλάς Θ. (Πότσι, Ποθητός).

  •  Η Κ12 ήταν επίσης πίσω στο σκορ από το αποτελεσματικότερο συγκρότημα του Φοίνικα Περιστερίου με 2-1, αλλά η πίεση στο δεύτερο μισό της επανάληψης απέδωσε δύο γκολ και απόλυτη ανατροπή στην εκπνοή.

Σκόρερς για την ομάδα του Σταύρου Μισαηλίδη οι Πότσι, Ποθητός και Φώτης, ενώ αγωνίστηκαν οι: Νιχωρίτης, Χρηστάκος, Ζουγανέλης, Καραγιάννης, Πότσι, Ποθητός, Φώτης, Κανάρης, Καραχάλιος, Παππάς.


Leave a Reply