“Άγιος”: Τρεις δανεικοί στον Άρη Πετρ.

Χωρίς τρία βασικά της στελέχη θα συνεχίσει την προσπάθειά της στη δεύτερη φάση του γκρουπ των ισχυρών της ΕΠΣΑ, η Κ18 του Αγίου Ιεροθέου.

Οι Μιχάλης Ζέρβας, Νίκος Κορώνης και Δημήτρης Χαλίκης παραχωρήθηκαν υπό μορφήν δανεισμού στον Άρη Πετρούπολης και έχουν πλέον την ευκαιρία και ταυτόχρονα την πρόκληση να ανταποκριθύν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Ο πήχης δυσκολίας του εγχειρήματος ενισχύεται ως έναν βαθμό από το γεγονός ότι ο Άρης Πετρούπολης δεν διάθετει τμήμα Κ18, ώστε να έχουν διασφαλισμένο χρόνος συμμετοχής κάθε εβδομάδα, οπότε θα πρέπει να τον διεκδικήσουν μόνο μέσα από το αντρικό τμήμα.

Μην εθελοτυφλούμε όμως, για να βάλεις υποθήκη συμμετοχής σε μία ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ εθνική, θα πρέπει -αν μη τι άλλο- να αποδείξεις αξία και προοπτικές στη μικρότερη κατηγορία.

Ο υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Αγίου Ιεροθέου και τεχνικός της Κ18, Δημήτρης Βαφειάδης, δεν είχε αναστολές για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και υπογράμμισε: “Δεν είναι από τις ευκαιρίες που σου δίνονται μόνο μια φορά στη ζωή, είναι όμως μία από την οποία έχεις μόνο να κερδίσεις και είμαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει ανεκμετάλλευτη.

Εμείς συνεχίζουμε στον 7ο όμιλο του Κ18. Υπάρχει υλικό και ανοίγονται ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής, να καλύψουν το κενό και να κάνουν το δικό τους άλμα παραπάνω, όσο πλησιάζει ο καιρός να ολοκληρώσουν την παρουσία τους στα τμήματα υποδομής”.

Leave a Reply