Κ16: Φοίνικας – Ολυμπιακός Ν.Λ. 2-3

Τρεις φορές άλλαξε το προβάδισμα στην αναμέτρηση των Κ16, Φοίνικα και Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων, με την τρίτη να αποδεικνύεται και… φαρμακερή, σ’ ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Νικητές οι φιλοξενούμενοι, που μπήκαν πρώτοι μπροστά στο σκορ, αλλά δεν άντεξαν στην πίεση του Φοίνικα να επιστρέψει στο παιχνίδι και να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα, πράγμα που έγινε και ,μάλιστα πριν την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων (2-1).

Στην επανάληψη όμως τα δύο γκολ του Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων έμειναν αναπάντητα και με ανατροπή στην ανατροπή ο Φοίνικας δέχθηκε την πρώτη του εντός έδρας ήττα στο 2020 (τελευταία ήταν στις 7 Δεκεμβρίου από τη Θύελλα).

Σκόρερς: 23′ Μπούρας, 30′ Μαρκαντωνάτος / 9′, 46′, 61′ Τσουκαλάς.

Διαιτητής: Παπαηλίας. Βοηθοί: Μπιμπάκης, Σπυρόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Διαμαντης, Λαμπρίτσιος, Βορύλλας, Ανδριανάκος, Μπούρας, Βασίλενας, Μαρκαντωνάτος, Καραγιώργος, Καμπουρίδης, Ηλιόπουλος, Μπούζο (Τσίχλης, Ζάμπακας, Καπνισης, Σταθόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.Λ.: Μπαλάσκας, Κουτσουρας, Κυριακάκης, Πανερης, Γιατράς, Καπουρελάκος, Ρωιμπας, Ζώτος, Υφαντής, Καρανικολόπουλος, Τσουκαλάς (Κασσανδριανός, Βουτσινάς, Παρασκευόπουλος).

Leave a Reply