Όμιλος: Σερί η Κ14Β στο Respect

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για το δεύτερο τμήμα της Κ14 του Α.Ο. Περιστερίου, στο πλαίσιο του “Respect Cupκαι τον όμιλο με ρόστερ γεννημέννων το 2007.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Αλίμου με σκορ 2-0, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γαϊτανίδη χτίζουν σερί (4-1 τη Δάφνη Π. Φαλήρου, 5-1 τον Ολυμπιακό Γλυφάδας, 5-0 τον Ολυμπιακό Αιγάλεω), το οποίο διεύρυναν με την εκτός έδρας επικράτησή τους το Σάββατο επί της Διάνα Ηλιούπολης με το εμφατικό 0-7.

Τα γκολ σημείωσαν οι Φ. Βσιλόπουλος (2), Παππάς (2), Σαγρής, Ντρίμερης και Λαζαράκης.

Έπαιξαν οι Παπαδάκος, Καφριτσας Μ., Δημόπουλος, Μαργαρώνης, Παπαχριστοδούλου, Ροζής, Λαζαράκης, Τατίογλου, Βασιλόπουλος Φ., Παππάς, Ντρίμερης (Κοτσορης, Σαγρής, Στουραΐτης, Βασιλόπουλος Γ., Κανάκης, Φακιτσας, Πετρίδης).

Κ12: Α.Ο. Περιστερίου – Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 2-0

Νικηφόρα και η αναμέτρηση της Κ12 για τον όμιλο (με αγωνιστικές στα ρεπό του Κ12 της ΕΠΣΑ) του Θουκυδίδειου τουρνουά, αφού επικράτησε με σκορ 2-0 του δεύτερου τμήματος της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων στη διοργάνωση.

Σκόρερς για τον Όμιλο οι Ουσταδάκης και Μάρκου.

Αγωνίστηκαν οι Αραβανής, Ηλιόπουλος Π., Δρακωνάκης, Μαγκαφάς, Τρυφιάτης, Τσιλεπής, Ηλιόπουλος Χ., Κόντη, Μάρκου (Ουσταδάκης, Πλευρίτης, Ρέρρας και Καφριτσας Γ.).

Leave a Reply