Κ18: Ήφαιστος – Ελπίδα Αγ. Αν. 3-1

Σπουδαία νίκη για την Κ18 του Ηφαίστου Περιστερίου επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων, στο ΕΑΚ Ηφαίστου, με σκορ 3-1.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη ανταπεξήλθαν στο κομμάτι της δύναμης, κόντρα στο μεγαλύτερο ηλικιακά (και σωματοδομικά) τμήμα της Ελπίδας και ήταν σαφώς πιο ουσιαστικοί στο δεύτερο μισό του γηπέδου, χτυπώντας κατά βάση από τον άξονα.

Έκλεισαν το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ με 2-1, δεχόμενοι γκολ ακριβώς στην εκπνοή, αλλά οι απειλές της εστίας τους στην επανάληψη περιορίστηκαν μόνο σε κάποιες στημένες μπάλες. Το 3-1 στο 79′ απέδωσε “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι” και το τρίποντο στους Περιστεριώτες.

Γκολ στην επανασύνδεσή του με το τμήμα (ξεκίνησε την χρονιά ως παραμένων και πυλώνας για την Κ16) για τον Μαστροκώστα, που πλέον αποτελεί μέλος της Κ18.

Σκόρερς: 10′ Λιούκας, 27′ Μαστροκώστας, 79′ Καμπουρίδης / 40′ Ταεϊζι.

Διαιτητής: Τραντας. Βοηθοί: Γαλαριώτης, Παλάσκας.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης, Αμανατίδης, Κακουλίδης, Κυρρανός, Μαχαίρας, Πουρίκη, Στασινόπουλος, Αδάμ, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (Καμπουρίδης, Γαλλιός, Αρεστης, Φράρος).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Παππάς, Σπυρόπουλος, Στεφάνι, Σαϊτας, Σταθης, Κασιουρης, Ζουμπούλιας, Μαλαμίδης, Ταεϊζι, Μαρσώνης, Παπαδόπουλος (Φυλλος, Αλικο, Καλαμίδας, Μπεσσης).

Leave a Reply