Κ16: Άτταλος – Α.Ο. Περιστερίου 1-2

Ανταγωνιστικό παιχνίδι και δύσκολη νίκη για την Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου, που “φιλοξενήθηκε” στο ΕΑΚ Ηφαίστου από τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου μπήκαν μπροστά στο σκορ από το 10ο λεπτό, μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια και εκτέλεση του Παπαδάτου και με το 0-1 πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Άτταλος πίεσε και κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, σε μια βραδιά που έδειχνε ότι δεν ήταν η καλύτερη για τον Όμιλο.

Σ’ αυτά ακριβώς τα παιχνίδια που οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, η ποιότητα του υλικού έχει τη δική της βαρύτητα και το γκολ του Κατσίκη έδωσε το πολύτιμο τρίποντο και το 2/2 στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Σκόρερς: 39′ Μακρίδης / 10′ Παπαδάτος, 56′ Κατσίκης.

Διαιτητής: Κατελανάκης. Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Θωμάς.

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.Φ.: Βλαστός, Στεφάνου, Βλαχόπουλος, Καρακάξης, Μπαρδούσης, Αριζος, Μακρίδης, Σταύρος, Σμυρνής, Σόκρι, Πιλάλης (Νικολάκης, Λίκα, Αλεξανδρόπουλος).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μανος, Δουλής, Κοριώζος, Λυμπέρης, Πλευρίτης, Παπαχριστοδούλου, Παντελής, Πήλιουρας, Κατσίκης, Παπαδάτος, Πετρίδης (Βότσι, Θεοδωρόπουλος, Φατούρος, Δαουλας, Γκινάι).

Leave a Reply