Κ14: Άμιλλα Π. – Αίμος Πετρ. 3-2

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ η Κ14 της Άμιλλας Περιστερίου, που επικράτησε με σκορ 3-2 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Αίμου Πετρούπολης, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Ασημακόπουλου έφτασαν στην τέταρτη νίκη τους, παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων από το πρώτο μέρος, όπου και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, μπήκαν στη διαδικασία διαχείρισης αυτού του 3-0 και παρολίγο να το “πληρώσουν”, αφού επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να μειώσουν σε 3-2 και να πιέσουν (ανεπιτυχώς πάντως) ως το τελευταίο σφύριγμα για την ισοφάριση.

Σκόρερς: 8′ (αυτ.) Σαραντζόγλης, 18′ Ραλλης, 24′ Τσιολάκης / 45′ Ξαγοράρης, 50′ Κεσίδης.

Διαιτητής: Κατσινέλης.

Όπως αναφέρει στο Φ.Α. “πριν την έναρξη του αγώνα, μου ανέφερε ο εκπρόσωπος της Άμιλλας Περιστερίου, κύριος Γκόγκα Αλτίν, ότι ο φύλακας του γηπέδου του είπε ότι δεν υπάρχουν αποδυτήρια με αποτέλεσμα οι παίκτες να αλλάξουν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, κάτι που διαπίστωσα κι εγώ ο ίδιος”!

ΑΜΙΛΛΑ: Δήμτσιας, Πέππας, Κωφίδης, Νίνης, Γκουμας, Ραλλης, Σαβάια, Γκόγκα, Τσώλης, Μουρούτης, Τσιολάκης (Τσαραπατσάνης, Τσανουκας, Δαμιανης, Χόντζα, Βασιλειάδης).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Τσαρουχας, Μηδελλιάς, Σαραντζόγλης, Μπίτσας, Μηλιώτης, Γκάγκας, Κεσίδης, Ταμπάκης, Μπουντασης, Νομικός, Ξαγοράρης (Καλέμης, Μπεκιάρης, Φραγκάκης).

Leave a Reply