Ταχεία ανάρρωση για τον Χάρη

Ο τραυματισμός του Χάρη Πυθαρούλιου στο 60ό λεπτό της αναμέτρησης των Κ18, Αγίου Ιεροθέου και Αιγάλεω, επισκίασε κάθε άλλο αγωνιστικό δρώμενο το βράδυ του Σαββάτου στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων υπέστη κάταγμα στο ύψος του αστραγάλου και μετά από αναμονή 2 ωρών για την έλευση ασθενοφόρου, μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοσομείο όπου και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, πριν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση (δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο).

Τον άτυχο Χάρη συνοδεύουν οι θερμότερες ευχές των ανθρώπων του Αγίου Ιεροθέου για ταχεία αποκατάσταση και επιστροφή σε αυτό που αγαπά.

Για την ιστορία (αν και πολύ λίγη σημασία έχουν οι αγωνιστικές λεπτομέρειες) οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0), με τον Άγιο Ιερόθεο να έχει ελαφρά υπεροχή που δεν μεταφράστηκε όμως σε γκολ.

Σημαντικότερη στιγμή η διπλή ευκαιρία με Σάσσαλο και Χαλίκη που σταμάτησε στο δοκάρι του Ηλιάδη.

Διαιτητής: Γκούντας. Βοηθοί: Κατσινέλης, Θωμάς.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Καναβάκης, Πιττής, Ψυχογυιός, Σάσσαλος, Χαλίκης, Παπαδημητρίου, Κορώνης, Αγκολι, Ζέρβας, Θηβαίος, Χολέβας (Αγγελόπουλος, Γεωργάκης, Λέσι, Βουγιατζής, Τζιτζικάκης).

Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ: Ηλιάδης, Ευθυμιάτος, Κονσταντίν, Λάγιας, Πιπίκος Β., Πυθαρούλιος, Καραμάνης, Βεσέλι, Μαρτυμιανάκης, Αντωνόπουλος, Έξαρχος (Πιπίκος Ν., Τάγης, Σωτηριάδης).

Leave a Reply