Κ18: Α.Ο. Περιστερίου–Αγ. Ανάργυροι 1-1

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση των Κ18, Α.Ο. Περιστερίου και Αγίων Αναργύρων, με το τελικό 1-1 να αποδίδει τα δέοντα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Χρήστου Παλλίδη είχαν ευκαιρίες για να μπουν γρηγορότερα μπροστά στο σκορ, αλλά το πέτυχαν ακριβώς στην εκπνοή του πρώτου μέρους, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα.

Ωστόσο στην επανάληψη δεν ήταν το ίδιο δημιουργικοί και αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες, ενώ αγωνίστηκαν και με αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο τέταρτο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καλάμη (η πρώτη στο 22′).

Οι Άγιοι Ανάργυροι εξαργύρωσαν το καλό δεύτερο ημίχρονο, έφυγαν για δεύτερη φορά αήττητοι από το ΕΑΚ Ηφαίστου (μετά και τη νίκη τους 0-2 στον πρώτο γύρο) και παρέμειναν στην κορυφή με το βαθμολογικό μπόνους που τους έδωσε η πρωτιά του Α’ γύρου.

Σκόρερς: 40′ Διονυσόπουλος / 58′ Κυριφίδης.

Διαιτητής: Κωσταγιάννης. Βοηθοί: Κουκόπουλος, Ίσσα.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης, Μπέσιος, Κατσαπρακάκης, Ντέκας, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Γεροδημήτρης, Δημητρίου, Μπρκόβιτς, Καλάμης, Ζαφειράτος (Λέτσι, Μητσής, Κόνσολας).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Μαρκεσίνης, Δάγλας, Παπουτσής, Τσίρος, Κωνσταντέλος, Κούμπρια, Κοροντζης, Χαραλάμπους, Παρθένης, Κυριφίδης, Χριστοφορίδης (Skutolli).

Leave a Reply