Κ16(SL): Ηρακλής – Χαϊδάρι 3-2

Νίκη με σκορ 3-2 επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Χαϊδαρίου πέτυχε το δεύτερο τμήμα της Κ16 του Ηρακλή Περιστερίου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του τουρνουά Soccerlink.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σπύρου Νταλαγεώργου ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων (Ρόκο και Λαφτσής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι), ωστόσο με δύο στημένες μπάλες (φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και πέναλτι) το Χαϊδάρι επέστρεψε στο παιχνίδι.

Στη ρώσικη ρουλέτα των τελευταίων λεπτών, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, ο Ηρακλής ήταν αυτός που την κατέκτησε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Παλιούρα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καρπαθάκης, Λαβούτας, Γονίδης, Σακκάς, Λαφτσής, Καλός, Ρόκο, Ντίσιος, Μαυρωνάς, Βαγιανός, Κοντογόνης, Παλιούρας, Ζουμπούλης, Καρδάσης, Γκοράρι, Πετρόχειλος.



Νικηφόρα για τους “μπλε” ήταν και η αναμέτρηση της Κ10, στο μικρό γήπεδο (6Χ6) των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, όπου και επιβλήθηκε με σκορ 5-1 του Ολυμπιακού Πετρούπολης.

Σκόρερς οι Αιγίδης (3), Μήτρος και Ξένος, ενώ έπαιξαν και οι Ζουμπούλης, Κουλουκάκος, Κατσιαμάνης, Μαρουλάκης Οαρτσέα, Κριτής, Τσουβίλης και Μπρσίμης.

Leave a Reply