Κ16: Αγ. Ιερόθεος – Θρίαμβος 5-1

Με 2-0 σκορ ημιχρόνου η Κ16 του Αγίου Ιεροθέου έβαλε τις βάσεις για την επικράτησή της, στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Θριάμβου Χαϊδαρίου.

Τελικά αυτή ήρθε με το εμφατικό 5-1 και τα δύο τελευταία γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν ο Θρίαμβος αποπειράθηκε να επιστρέψει στο παιχνίδι μειώνοντας σε 3-1.

Καλύτερο το συγκρότημα του Νικήτα Κατσίπη έφτασε δίκαια στην επικράτηση, διατηρώντας τα ηνία της αναμέτρησης στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου. Ο Θρίαμβος είχε την ατυχία να αποχωρήσει τραυματίας στο 56′ ο δεύτερος τερματοφύλακας που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την έναρξη του δευτέρου μέρους (χτύπησε στη μέση) και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με υπηρεσιακό τερματοφύλακα.

Σκόρερς: 6′, 69′ Ντούρο, 26′ Καστόρας, 49′ Καράι, 64′ Πατσής / 59′ Βοντας.

Διαιτητής: Καφριτσας.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Γεωργιόπουλος, Ρίρα, Αμασιάδης, Βασιλακάκης, Παπανικολάου, Καστόρας, Καράι, Βασιλείου, Πατσής, Ναζεράι, Ντούρο (Βασιλόπουλος, Δουζένης, Θαναηλίδης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ.: Γκεζεπογλου, Ζορμπάς, Παπαδημητρίου, Δέδες, Λουκής, Πεσσιάς, Γεωργάρας, Φραγκούλης, Αμετλάρι, Βοντας, Ζουμπουρίδης (Φαράκλας, Σαλγώνης, Πλακίδας, Μπασδέκης, Μαρινάκης).

Leave a Reply