Κ18: Θρίαμβος Χ. – Αγ. Ιερόθεος 3-3

Το λες και αυτοκτονία! Η Κ18 του Αγίου Ιεροθέου ήταν μπροστά στο σκορ με 1-3, πέντε λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης με τον Θρίαμβο στο Χαϊδάρι και τελικά έφυγε μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3)!

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βαφειάδη πίστεψαν νωρίτερα του επιτρεπομένου ότι η πλάστιγγα έγειρε οριστικά προς το μέρος τους, δέχθηκαν το 2-3 στο 76′, έχασαν πέναλτι (Ζέρβας, αποκρούστηκε) στο 79′, είχαν δοκάρι στο 80′ (Βασιλείου) και τελικά ισοφαρίστηκαν (3-3) στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και τελευταία φάση του αγώνα.

Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στους γηπεδούχους που πάλεψαν το παιχνίδι ως το τελευταίο σφύριγμα (και δικαιώθηκαν), αλλά γεγονός παραμένει ότι οι φιλοξενούμενοι αδίκησαν τους εαυτούς τους και την προσπάθεια που κατέβαλλαν ως το τελευταίο πεντάλεπτο.

Σκόρερς: 20′ Μπόχτης, 76′ (πεν.) Κουράτορας, 80+’ Αραμπατζής / 3′ Παπαδημητρίου, 23′ Σασσαλος, 70′ Πιττής.

Διαιτητής: Γαλαριώτης. Βοηθοί: Τσιλιγιάννης, Μακρυγιάννης. Στο 79′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (παρατεταμένο τράβηγμα φανέλας) ο Αποστολόπουλος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γαλάνης, Κουράτορας, Μπόχτης, Χήτος, Τσιαπάρας, Μπούρας, Αραμπατζής, Καρβούνης, Ιωσηφέλης, Ζαχαρίου, Μακρίδης (Στρατικόπουλος, Φωτσοτζόγλου, Τοπολιάτης, Ξυμιάλης).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Καναβάκης, Πιττής, Κορώνης, Χαλίκης, Σάσσαλος, Παπαδημητρίου, Τζιτζικάκης, Άγκολι, Ζέρβας, Χολέβας, Γεωργάκης (Αποστολόπουλος, Λάσκος, Αγγελόπουλος, Βασιλείου).

Leave a Reply