Κ18 Φοίνικας: Ο απολογισμός Α’ γύρου

Με το σύνολο του περσινού παιδικού (γενν. 2003-2004) να προωθείται το καλοκαίρι στην Κ18, ο Φοίνικας Περιστερίου διαθέτει ένα από τα νεανικότερα ρόστερ του συγκεκριμένου ηλικιακού κλιμακίου και παίρνει μέρος τόσο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, όσο και στο Soccerlink.

Συνολικά 32 νεαρούς ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε ο τεχνικός του τμήματος Μπάμπης Σαρρής από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου μέχρι το τέλος του 2019, με το πρώτο τμήμα να τερματίζει στην 9η θέση του 1ου ομίλου της ΕΠΣΑ και να συνεχίζει μέσω του 10ου ομίλου (λιγότερο ισχυροί) στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Επικεφαλής στον πίνακα των συνολικών συμμετοχών ο Κωνσταντίνος Κύρτσιος με 17 και τον ακολουθούν οι Γιάννης Πατέλης και Γιάννης Δέλγας με 16.

Από τα 14 τέρματα που σημείωσε η Κ18 στον πρώτο γύρο της ΕΠΣΑ (του 3-0 άνευ αγώνα με τον Αίμο Πετρ. συμπεριλαμβανομένων), τα 6 πέτυχε ο Πατέλης (έχει 9 συνολικά), με τέσσερις συμπαίκτες του να προσθέτουν από 1 γκολ στη συγκομιδή, ενώ το τμήμα “καρπώθηκε” και ένα αυτογκόλ.

Οι Τριαντάφυλλος και Γιαννόπουλος είναι μεταξύ των προταθέντων για βράβευση από την ΕΠΣΑ, λόγω της εσόδου τους σε Α.Ε.Ι, έχοντας συνδυάσει με επιτυχία εκπαίδευση και ποδόσφαιρο, υπερβαίνοντας το 50% των συμμετοχών στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο συγκεντρωτικός πίνακας συμμετοχών, μέσου όρου χρόνου συμμετοχής και τερμάτων (ΕΠΣΑ + Soccerlink, φιλικά) έχει ως εξής:

Leave a Reply