Κ18: Ήφαιστος – Αγ. Ανάργυροι 0-2

Ο Ήφαιστος γνώριζε από το πρωί ότι εξασφάλισε την πρόκρισή του στα γκρουπ των ισχυρών της ΕΠΣΑ, οι Άγιοι Ανάργυροι πληροφορήθηκαν το μεσημέρι ότι με νίκη παίρνουν την πρώτη θέση του 1ου ομίλου και εκκινούν με το βαθμολογικό μπόνους των τριών βαθμών τον δεύτερο γύρο και όλα πήραν τον δρόμο του έξτρα κινήτρου.

Μ’ ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν νικητές με σκορ 0-2 από το ΕΑΚ Ηφαίστου, που μετά την έντονη βροχόπτωση του μεσημεριού λειτούργησε με τους 3 από τους 4 πυλώνες ηλεκτροφωτισμού.

Πάντως, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσπάθησαν στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου για ανοικτό και γρήγορο ποδόσφαιρο και αυτό ικανοποίησε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Σκόρερς: – / 36′ Κατσαρας, 60′ Κωνσταντέλος.

Διαιτητής: Τσιλιγιάννης. Βοηθοί: Λαδογιάννης, Θωμάς.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης Αμανατίδης, Κακουλίδης, Μαχαίρας, Πετράς, Πουρίκη, Στασινόπουλος, Αρεστης, Καμπουρίδης, Κολοκώτσιος, Λιούκας (Αμασιάδης, Αδάμ, Παχνής, Γαλλιός).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Καραγκούνης, Παπουτσής, Σμιγάδης, Τερζής, Κατσαρας, Τσίρος, Παρθένης, Χαραλάμπους, Χοντος, Κυριφίδης, Χριστοφορίδης (Κοδέλι, Κωνσταντέλος, Μαρκεζίνης, Παππάς).

Leave a Reply