Κ16: Κηπούπολη – Κεραυνός Πετρ. 1-1

Ισόπαλη ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Κ16, Κηπούπολης και Κεραυνού Πετρούπολης, με σκορ 1-1, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη πήραν τον βαθμό που χρειάζονταν για να εξασφαλίσουν μία αγωνιστική πριν το τέλος το εισιτήριο για τα γκρουπ των ισχυρών και ο Κεραυνός τον βαθμό (δεν άλλαζε τίποτε και σε περίπτωση νίκης) που του επιτρέπει να πάει για δύο αποτελέσματα στον “τελικό” της τελευταίας αγωνιστικής με τον Φοίνικα Περιστερίου.

Οι Πετρουπολιώτες ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα ενός γκολ, όντας καλύτεροι στο πρώτο μέρος και το έκλεισαν προηγούμενοι με σκορ 0-1, αλλά η Κηπούπολη πήρε βοήθεια από τον πάγκο της και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στην επανάληψη, χάνοντας και 1-2 καλές ευκαιρίες για την πλήρη ανατροπή, μπροστά σε πολυάριθμο κοινό που παρέπεμπε σε αγώνα κατηγορίας!

Σκόρερς: 59′ Θεοχαρίδης / 14′ Κοτσίρης

Διαιτητής: Μπαλογιάννης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Γερονικολός, Ζαραϊδώνης, Τζαβάρας, Σιαφάκας, Σαββουλίδης, Ντουμης;, Τζαγκαράκης Ν., Σαμούρης, Κατσάτσος, Σερίφης, Τζαγκαράκης Ε. (Θεοχαρίδης, Χρονάκης, Παυλάκος, Νότης, Παπαδόπουλος, Καμαρινός, Ανδρονιώτης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Αλλας, Κυρογλου, Δασκαλάκης, Νάτσιος, Χαντζάρας, Κολοσιώνης, Τασιαμαδης, Τσαούσης, Κοτσιρης, Ποθας, Μπακαλης (Ντάλλας, Τζάλας, Δανέζης, Δούκας, Λιούμης).

Leave a Reply