Κ14: Ήφαιστος – Κηπούπολη 0-2

Η Κ14 της Κηπούπολης ήταν η μεγάλη νικήτρια της εξ αναβολής αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ηφαίστου, που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης, στο ΕΑΚ Ηφαίστου, με σκορ 0-2.

Στο πρώτο μέρος η ελαφρά υπεροχή του Ηφαίστου, με καλύτερες στιγμές στο δεύτερο μισό του γηπέδου, δεν καρποφόρησε, με ευθύνη και του Κυριακόπουλου, που σε δύο περιπτώσεις σήκωσε απαγορευτικό,με σημαντικότερη την κεφαλιά του Γκέρτσου, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στην επανάληψη όμως, η Κηπούπολη ήταν πολύ καλύτερη και σε δύο από τις αλλεπάλληλες επισκέψεις της στα καρέ του Σιγάλα (που είχε και δύο σπουδαία STOP), πέτυχε τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση και ανεβηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισόβαθμη, αλλά έχοντας αυτή τη νίκη διαφορά).

Σκόρερς: – / 55′ Ζαχαράκης, 59′ Γερεντές.

Διαιτητής: Ναούμ.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σιγάλας, Κούμε, Κοσμίδης, Ντόστι, Χατζούδης, Γκέρτσος, Τσέλιος, Κανελλόπουλος, Ευθυμιάδης, Βασιλειάδης, Ζα:ιμης (Σταθής, Ουάσεφ, Θωμολλάρη).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυριακόπολος, Γερεντές, Βούρτσης, Λαμάι, Αναγνώστου, Κατσακούλας Κ., Κατσακούλας Π., Σκαμάνης, Ζαχαράκης, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος (Δημητρίου).

Leave a Reply