Κ16: Φοίνικας – Αγ. Ιερόθεος 3-0

Νίκη, η οποία την εδραιώνει στις προνομιούχες θέσεις του 1ου ομίλου, που δίνουν εισιτήριο στα γκρουπ των ισχυρών της δεύτερης φάσης, πέτυχε η Κ16 του Φοίνικα Περιστερίου, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Αγίου Ιεροθέου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου έκαναν όλα όσα απαιτούσε η αναμέτρηση, αφού προηγουμένως ευτύχησαν με γκολ στην εκπνοή του πρώτου μέρους να πάνε προηγούμενοι με 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Δεν περίσσεψαν οι τελικές προσπάθειες για τους τυπικά φιλοξενούμενους, που ήταν και άστοχοι σε αυτές που μπορούσαν να τους διατηρήσουν ή και να τους ξαναβάλουν στο παιχνίδι.

Σκόρερς: 33′ Μαγαλιός, 40′ Ηλιόπουλος, 65′ Βασίλενας / –

Διαιτητής: Λουκούμης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Διαμαντης, Τσίχλης, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Μπούρς, Ζάμπακας, Μαρκαντωνάτος, Μαγαλιός, Καμπουρίδης, Ηλιόπουλος, Μπούζο (Καραγιώργος, Καπνίσης, Βασίλενας, Σταθόπουλος, Λαμπρίτσιος).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Βασιλακάκης, Βασιλόπουλος, Βασιλείου, Ρίρα, Ρηνάκης, Κάστορας, Αμασιάδης, Καράι, Λέβας, Ναζεράι, Ντούρο (Κουλης, Δουζένης, Θαναηλάκης, Βασιλάκος).

Leave a Reply