Εργοτέλης – Νέες Ατρομήτου 2-0

Στην πιο ισχυρή έδρα του 3ου ομίλου της Β΄εθνικής, το “Μαρτινέγκο” του Εργοτέλη που επιδιώκει την άμεση επάνοδό του στην μεγαλύτερη κατηγορία, οι νεοφώτιστες Νέες Ατρομήτου δεν παρατάχθηκαν με νοοτροπία και πρόθεση να “κλέψουν” αποτέλεσμα, αλλά να το διεκδικήσουν και να “χτίσουν χαρακτήρα”.

Και το έκαναν στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου. Ίσως μάλιστα τα πράγματα να εξελίσσονταν διαφορετικά, αν δεν δέχονταν γκολ ακριβώς με την εκπνοή του πρώτου μέρους (45′), ένα γκολ που ήρθε ως αποτέλεσμα της διαφοράς εμπειρίας και παραστάσεων σε υψηλότερο επίπεδο μεταξύ των δύο συγκροτήμάτων.

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος, οι Νέες Ατρομήτου έκαναν ένα βήμα παραπάνω στην κατηγορία και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο επίσης εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, με τον Ιάσονα, στο Ίλιον (24/11).

Σκόρερς: 45′ Δρακωνάκη, 68′ Παχάκη / –

Διαιτητής: Μόσχου. Βοηθοί: Φραγκιαδάκης, Κοκοτάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Γρηγοριάδου, Ηλιάδη (61’ Σαριδάκη), Ξέρα, Καλέση, Ζήγρα (85’ Σημαιάκη), Φανουράκη (72′ Παπαδάκη), Δρακωνάκη, Δρακογιαννάκη, Ραπάνη, Παχάκη, Φουκάκη.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Κυριακίδου, Σκάγκου, Μαμάνη, Αποστόλου, Αχμαντ (84′ Ρόζα), Γεωργοπούλου, Ιωάννου (78′ Γκουγκούση), Μπριάνα (81′ Αυδίκου), Παθιακάκη, Κοπέλου, Τσομπανοπούλου Φ. (72′ Μπάρτζα).


Leave a Reply