Κ18: Ηρακλής – Κηπούπολη 2-4

Με το…καλημέρα της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Ηφαίστου βρέθηκε πίσω στο σκορ η Κ18 της Κηπούπολης, όμως όχι μόνο υπερασπίστηκε το αήττητό της (μαζί με την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων οι μοναδικές αήττητες μετά από 7 αγωνιστικές), αλλά πέτυχε και την πλήρη ανατροπή των αρνητικών δεδομένων, φεύγοντας νικήτρια κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ηρακλή (2-4).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από τα έντεκα βήματα, ισοφάρισαν σε 2-2 (σκορ ημιχρόνου) μετά την ανατροπή που ακολούθησε, αλλά στην επανάληψη δεν βρήκαν τις τελικές προσπάθειες που θα τους επέτρεπαν να απαντήσουν στην αποτελεσματικότητα των αντιπάλων τους, οι οποίοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα, κατακτώντας δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Σκόρερς: 3′ Παπαποστόλου, 25′ Βαρδαραμάτος / 17′ Εμμανουήλ, 21΄Σαμούρης, 41′ Σούμπας, 66′ Σοφός.

Διαιτητής: Παπαηλίας. Βοηθοί: Κατελανάκης, Αντωνίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κωνσταντόπουλος, Δρακόπουλος, Δασκαλόπουλος, Οικονομάκος, Τερμπατσής, Ζενέτος, Κυριάκος, Μαγκίτσας, Παπαποστόλου, Βαρδαραμάτος, Πετρόχειλος (Νατσάκος, Σακάι, Φράγκος Μ., Γαϊτάνης, Γκούντουβας, Δαούλας, Φράγκος Α.).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σαμούρης, Σούμπας, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Φαρμάκης Ι., Λέμης, Σταματογιαννόπουλος, Εμμανουήλ, Σκαμάνης, Σοφός (Χαροκόπος, Λιατίφης, Μπίσκος, Ρήγας).

Leave a Reply