Κ14: Ανθούπολη – Αίμος Πετρ. 0-5

Τα πρώτα αναγνωριστικά βήματα των προβιβασθέντων από την Κ12 στην Κ14, σε ολόκληρο πλέον γήπεδο, είναι πάντα η πιο δύσκολη αλλά και η πιο εποικοδομητική περίοδος σε μια ποδοσφαιρική Ακαδημία.

Σε αυτή τη διαδρομή, η Κ14 της Ανθούπολης (ρόστερ 2007) θα έχει και σκληρά μαθήματα, όπως εκείνο του Σαββάτου κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης, όταν και βρέθηκε λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου να υπολείπεται τέσσερα τέρματα στο σκορ.

Σημασία έχει βεβαίως να συνεχίσεις να δουλεύεις με μεγαλύτερο πείσμα και να επενδύεις στην πρόοδο, για να μπορέσεις να εξαργυρώσεις τους κόπους την επόμενη αγωνιστική περίοδο όταν και άπαντες θα βρίσκονται στη βασική ηλικία του κλιμακίου.

Σκόρερς: – / 5′, 14′ Σιατούνης, 9′ Ξαγοράρης, 21′ Κεσίδης, 52′ Φραγκάκης.

Διαιτητής: Μπένος.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Μακεντούδης, Στρίκος, Μπαντίλλι, Κάτσενος, Ντόκο, Νικολάου, Κατής, Μπουζούκης, Χαλακατεβάκης, Βανταράκης, Μούλα (Καλδής, Τσατσάκης, Κοϊτσινάντε, Αθανασιάδης, Παυλάκης).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Καλέμης, Μπίτσας, Ξηροκώστας, Σαρατζόγλης, Γκάγκας, Τσεκούρας, Σιατούνης, Κεσίδης, Μπουντασης, Ρερρες, Ξαγοράρης (Ταμπάκης, Ευαγγελιστής, Μπεκιάρης, Καλτσουκαλάς, Φραγκάκης).

Leave a Reply