Κ18: Κηπούπολη – Άμιλλα 3-3

Με την Κηπούπολη να έχει ελαφρά υπεροχή σε κατοχή μπάλας, αλλά την Άμιλλα να αποδεικνύεται πιο αποτελεσματική όταν την είχε στα πόδια της, η αναμέτρηση των Κ18 των δύο συλλόγων ολοκληρώθηκε ισόπαλη με σκορ 3-3, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Παρ’ ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 8′, με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ κι αυτό διήρκεσε μέχρι και το 61′ όταν και διαμορφώθηκε το τελικό -όπως αποδείχθηκε- 3-3.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Δημήτρη Τσουκνάκη και Κώστα Σώκου το πάλεψαν ως το τέλος για να “κλέψουν” -όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι- τη νίκη και την τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα έχασε η Κηπούπολη με τον Τσίκο να καθυστερεί σε τετ α τετ και υπό πίεση να πλασάρει εκτός εστίας.

Σκόρερς: 8′ Φαρμάκης Β., 30′ Κλειδής, 61′ Σοφός / 16′, 19′, 39′ Ριζόπουλος.

Διαιτητής: Ανδρέου. Βοηθοί: Κατελανάκης, Σίντος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Μπίσκος, Σταματογιαννόπουλος, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Ρήγας, Λέμης, Φαρμάκης Ι., Σοφός, Χαροκόπος, Δούμας (Κατωπόδης, Λιατίφης, Μούτσιος, Πίσχος, Τσίκο, Τσέας.

ΑΜΙΛΛΑ: Κομπότης, Καπίρης, Μπόντε, Μπαντές, Ρεπάι, Κατσιούλας, Παναγκασίδης, Κουτρούλας, Ριζόπουλος, Κωφίδης, Πήδουλας (Μουρτίκας, Σαχμπαζίδης, Μαραγκός, Αντζέι, Γκορίτσι, Ρότσι, Σένκα)

Leave a Reply