Κ18: Άμιλλα – Καματερό 0-2

Μία αδράνεια στην ανασταλτική λειτουργία της Κ18 της Άμιλλας Περιστερίου έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στη ομάδα του Καματερού, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 0-2 με την εκπνοή της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Κώστα Σώκου και Ηλία Θεοδωρακόπουλου δεν είχαν μεγάλες διαφορές στον αγωνιστικό χώρο σε ό,τι αφορά στην κατοχή ή την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά στην συγκέντρωση στο πρώτο μισό και την αποτελεσματικότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μία δίκαιη νίκη και το 2/2 στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Σκόρερς: – / 53′ Ροδίτης, 80′ Ζαχαρόπουλος.

Διαιτητής: Αρβανίτης. Βοηθοί: Σερμετης, Κοσκινάς.

Στο 80ό λεπτό αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Ρεπάι και Σταυρόπουλος γιατι “ενώ δεν παιζόταν η μπάλα, αποπειράθηκαν να κουτουλήσουν ο ένας τον άλλο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός” κατά το φύλλο αγώνα.

ΑΜΙΛΛΑ: Κομπότης, Μπαντές, Καπίρης, Ρότσι, Ρεπάι, Κατσιούλας, Αντζέι, Σαχμπαζίδης, Ριζόπουλος, Κωφίδης, Πήδουλας (Παπαδάκης, Μπόντε, Σένκα, Κουτρούλας, Παναγκασίδης).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κουτσίκος, Παλυβ’ος Α., Βανικιώτης Ν., Ροδίτης, Αντωνόπουλος, Βαρουξής, Παλυβός Κ., Τόλλιας, Τσώλης, Παπαδόπουλος, Ζαχαρόπουλος (Πέτρου, Σταυρόπουλος, Ελευθερόγλου, Κυρίτσης, Βανικιώτης Ε.)

Leave a Reply