Κ16: Αγ. Ιερόθεος – Θύελλα Π. 3-4

Δύο ημίχρονα, εντελώς διαφορετικά παιχνίδια για τις Κ16, Αγίου Ιεροθέου και Θύελλας Περιστερίου, που αναμετρήθηκαν στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Στο πρώτο μέρος ήταν σαφής η υπεροχή του Αγίου Ιεροθέου, με τους Καράι, Ναζεράι και Αμασιάδη να διαμορφώνουν το 3-0 σκορ ημιχρόνου, για την ομάδα του Νικήτα Κατσίπη.

Στην επανάληψη, η συνοχή του συγκροτήματος του Άγγελου Διονυσόπουλου, που δεν είχε επιλογές στον πάγκο, κόντρα στην ανανεωμένη ενδεκάδα του “Αγίου” λειτούργησε καταλυτικά ως προς τη θεαματική αλλαγή της εικόνας.

Η Θύελλα ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση και με γκολ των Κουτσομπίνα (πεν.), Ζούγρα (2) και Δεληγιάννη επικράτησε με συνολικό σκορ 3-4. Την ενδεκάδα των “πράσινων” συμπλήρωσε ο Αντώνης Νταλακούρας από την ομάδα του Αγίου Ιεροθέου.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τζήμας, Ρίρα, Βασιλείου, Παπανικολάου, Ρηνάκης, Κάστορας, Ναζεράι, Καράι, Ντούρο, Αμασιάδης, Μπάκας (Θαναηλίδης, Δουζένης, Βασιλακάκης, Κουκας, Βασιλάκος, Σουφλας, Μπίρης, Κουλης, Τεχεπεσβίλι).

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Κατε, Πατρίσης, Δρούλιας, Χατζής, Κουτσομπίνας, Δεληγιάννης, Αγάθος, Ζαρναβέλης, Γκιότσα, Ζούγρας, Νταλακούρας.

Leave a Reply