Ο αγιασμός στον Ήφαιστο Π.

Ιδιαίτερος, όπως πάντα, ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020, στην οικογένεια του Ηφαίστου Περιστερίου, το απόγευμα της Πέμπτης, στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Ηφαίστου.

Παρά το εργάσιμο ημέρας και ώρας ήταν αρκετός ο κόσμος που έδωσε το παρών στην εξέδρα και στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων, με τη Δημοτική Αρχή να εκπροσωπείται από τους Αντιδημάρχους Μπέτση Βασίλη (και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος) και Θεοδωράκο Τάσο, ενώ παρών ήταν επίσης και ο νέος υπεύθυνος Αθλητισμού της πόλης, Αλέξανδρος Πλέστης.

Από το διοικητικό συμβούλιο του περιστεριώτικου συλλόγου έλειψε μόνο (λόγω αυξημένου επαγγελματικού φόρτου) ο πρόεδρος Γιάννης Τασιούλης, αλλά ήταν παρόντες δύο προκάτοχοί του, ο Λεωνίδας Χριστονάκης και ο Άρης Δημοθεόδωρος.

Ο πρώτος μάλιστα τιμήθηκε για την πολυετή του προσφορά, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τον Κωνσταντίνο Τασιούλη.

Ο αντιπρόεδρος του Ηφαίστου απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους υπογράμμισε: “Εύχομαι για όλους μας και ιδιαίτερα για τους αθλητές μας, από τα αστεράκια έως την πρώτη ομάδα, να έχουμε μία καλή και αποδοτική χρονιά, καλή δύναμη στους προπονητές μας στο δύσκολο έργο τους να παρουσιάσουν καλούς αθλητές, αλλά πάνω απ’ όλα αξιόλογους χαρακτήρες και ανθρώπους.

Εδώ και 2-3 ημένες που αναλάβαμε ως νέα διοίκηση δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική σεζόν και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια ενέργεια και την ίδια διάθεση, ώστε να κατακτήσουμε την κορυφή. Καλή μας χρονιά”.

Στο καθιερωμένο τετ α τετ από τη βούλα του πέναλτι ο γυμναστής τερματοφύλάκων και τεχνικός της Κ14 του συλλόγου, Νίκος Βακράς, κατάφερε να ηττηθεί, διατηρώντας τα… γούρια και την παράδοση θετικής ενέργειας…


Leave a Reply