Στην αφετηρία ο Α.Ο. Περιστερίου

Οι… τελευταίες πινελιές απομένουν για να ολοκληρωθύν όλα τα προαπαιτούμενα και να σταθεί πανέτοιμος στην αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Α.Ο. Περιστερίου.

Η διοίκηση του περιστεριώτικου συλλόγου και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του, Πολύδωρος Τσίγκος, κατέληξαν στη συνθεση της προπονητικής ομάδας που θα οδηγήσει τα αγωνιστικά τμήματα στις βασικές διοργανώσεις και με μία ακόμη προσθήκη στα μικρά τμήματα υποδομής θα ολοκληρώσει και το σύνολο των θέσεων σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια.

Την Κ18 αναλαμβάνει ο Χρήστος Παλλίδης, μέλος και πέρσι της προπονητικής ομάδας – είχε την Κ14 και άμεσος συνεργάτης του Αλβέρτου Παπαδάκη – γυμναστής της αντρικής ομάδας.

Στην Κ16 παραμένει ο Σάκης Αναστασόπουλος, ενώ στην Κ14 επιστρέφει ο Πολύδωρος Τσίγκος που θα έχει υπό την εποπτεία του και την Κ10.

Στην Κ12 διατηρείται ο Γιάννης Γαϊτανίδης, με μοναδικό ερωτηματικό αν θα επιμείνει στη συμμετοχή της στο Respect Cup ή θα ακολουθήσει τα τρία μεγαλύτερα στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ.

Η Κ18 θα αρχίσει την προετοιμασία της στις 19 Αυγούστου, θα ακολουθήσει η Κ16 στις 26 του μήνα, ενώ το πρώτο ραντεβού για όλα τα υπόλοιπα τμήματα ορίστηκε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Leave a Reply