Φοίνικας: Αναδιανομή ωρών – ρόλων

Η αναδιανομή των διαθέσιμων ωρών προπόνησης μεταξύ των τμημάτων υποδομής του Φοίνικα Περιστερίου θα κρίνουν και την οριστική σύνθεση των προπονητών των ηλικιακών κλιμακίων.

Όπως έχουν ήδη ανακοινώσει οι ιθύνοντες του περιστεριώτικου συλλόγου η προπονητική ομάδα δεν μεταβάλλεται με τους Δημήτρη Χιώτη, Μπάμπη Σαρρή, Ηλία Θεοδωρακόπουλο, Φώτη Μπέσιο να συνεχίζουν και μοναδιό νέο πρόσωπο, τον Σπύρο Καββαδία που αντικαθιστά τον στρατεύσιμο Παναγιώτη Κουμπούρο.

Στις πρώτες κουβέντες των υπευθύνων της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, Απόστολου Ανδριανάκου και Αντώνη Καπλάνη με την προπονητική ομάδα, έχει συζητηθεί το σχέδιο να αναλάβει ο Μπάμπης Σαρρής την Κ18, προβιβάζοντας το σύνολο του περσινού παιδικού τμήματος (2003-2004) και τον Ηλία Θεοδωρακόπουλο να ακολουθεί τον προβιβασμό του βασικού κορμού του περσινού παμπαιδικού (γεννηθέντες 2005) στην Κ16.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι Δημήτρης Χιώτης και Φώτης Μπέσιος ηγούνται των Κ14 και Κ12, με τον Ηλία Θεοδωρακόπουλο να διατηρεί την εποπτεία των δύο μικρότερων τμημάτων υποδομής.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν, πιθανότατα εντός του επόμενου δεκαημέρου.

Leave a Reply