Όλα επί τάπητος στην Ανθούπολη

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Α.Ο. Ανθούπολης από τον Στέλιο Τσιόνα (στη θέση του Λάμπρου Μπακογεώργου που αποχώρησε πρόσφατα) ξεκίνησε ο προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η μεθοδική δουλειά των τριών τελευταίων χρόνων και -χωρίς αμφιβολία- η αναμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας (που την ενίσχυσε ως επιλογή νεαρών αθλητών) δημιούργησε ένα ισχυρό υπόβαθρο στα “κυανόλευκα” τμήματα υποδομής, με το 70% του έμψυχου δυναμικού να εδράζεται πλέον στα τρία μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια Κ8-Κ12!

Όλα τα παραπάνω ενισχύουν την άποψη περί σταδιακής επιστροφής της Ανθούπολης στις διοργανώσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, όπου τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε μόνο η Κ12 του συλλόγου.

Αυτό που εξετάζουν οι άνθρωποι των Περιστεριωτών είναι η είσοδος και της Κ10 στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, που μετά από την περσινή πειραματική χρονιά του, αναδιαμορφώνεται (οι λεπτομέρειες ΕΔΩ) και διευρύνεται σε συμμετοχή, ενώ στόχος αναδεικνύεται η σύσταση και τμήματος Κ18, με βάση τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προβιβάζονται ηλικιακά από τη φετινή Κ16 (γενν. 2003).

Leave a Reply