Κ12: Νταμπλ νικών για τον Φοίνικα

Όμορφο θέαμα και συνολικά οκτώ γκολ πρόσφεραν οι δύο αναμετρήσεις των Κ12 (πρώτο και δεύτερο τμήμα) Φοίνικα Περιστερίου και Ανθούπολης, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Με το ίδιο σκορ (3-1) επικράτησε και στα δύο παιχνίδια η ομάδα του Φοίνικα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Φώτη Μπέσιου και Δημήτρη Χιώτη αντίστοιχα, να είναι περισσότερο αποτελεσματικοί στο δεύτερο μισό του γηπέδου.

Στην αναμέτρηση των πρώτων τμημάτων σκόραραν στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού οι Παζαρακιώτης, Αγγελόπουλος και Ανδριανάκος για τον Φοίνικα και μείωσε ο Μπουζούκης για την Ανθούπολη.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Αγορας, Λάζαρης, Κλάιντι, Σιδεράς, Αγγελόπουλος, Ανδριανάκος, Παζαρακιώτης, Βαβίλης, Χρυσοστόμου, Μαζαρος, Ανδρεαδάκης, Μακράκης.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Αθανασιάδης, Μπαντίλης, Βίτος, Μαγνήσαλης, Κάτσενος, Βανταράκης, Κατής, Ντόκο, Μπουζούκης, Ροΐδης.

Στον αγώνα των δεύτερων τμημάτων σκόρερς ήταν οι Κουσκουμβεκάκης, Τσοπανογλου και Ανδρεαδακης για τον Φοίνικα και ο Ν. Καψής για την Ανθούπολη.

Για την Ανθούπολη προστέθηκαν οι Κιούσης, Οικονόμου, Τσατσάκης, Καρακωσταντής, Καψής Ν., Καψης Μ. και Παυλάκης, ενώ στον Φοίνικα οι Σουρίλας, Τσοπανογλου, Φαρμάκης, Αναστασόπουλος, Κουσκουμβεκάκης και Σκουλιδας.

Leave a Reply