Κ14: Κηπούπολη – Άμιλλα Π. 3-1

Απόλυτη” συνέχισε για πέμπτη αγωνιστική, στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, η Κ14 της Κηπούπολης που με 5/5 και 15 βαθμούς μοιράζεται την κορυφή με το αντίστοιχο συγκρότημα του Καματερού.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη επιβλήθηκαν με σκορ 3-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Άμιλλας, έχοντας ακόμη 4 (!) δοκάρια και κάποιες κλασσικές ευκαιρίες για να ανεβάσουν περιατέρω τον δείκτη του σκορ.

Πήραν πολύ νωρίς το προβάδισμα (4′) με πλασέ του Ζαχαράκη στο παραθυράκι της εστίας του Δήμτσια και με το 1-0 πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Ο ίδιος παίκτης (από ασίστ του Παυλάκου) πέτυχε το 2-0, για να μειώσει με πλασέ ο Ραλλης για την Άμιλλα στα μισά της επανάληψης. Δεν υπήρξε όμως συνέχεια για τους φιλοξενούμενους, αντίθετα με δυνατό σουτ ο Δημητρίου διαμόρφωσε το τελικό 3-1, τρία λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας.

Σκόρερς: 4′, 39′ Ζαχαράκης, 57′ Δημητρίου / 46′ Ραλλης.

Διαιτητής: Νταρακλίτσης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σταμουλης, Ζαραϊδώνης, Σιαφάκας, Παυλάκος, Ντουμης, Γερεντές, Τζαγκαράκης, Σαμουρης, Ζαχαράκης, Ρήγας, Σκαμάνης (Μπαρδώσας, Παπαδόπουλος Π., Κόκλας, Πασούλας, Δημητρίου, Παπαδόπουλος Σπ.).

ΑΜΙΛΛΑ: Δήμτσιας, Μπρέγκου, Μουρούτης, Κωφίδης, Γκουμας, Ραλλης, Γκόγκα, Δαμιανής, Σαβάγια, Τσιολάκης, Κώτση (Πέππας).

Leave a Reply