Ολυμπιάδα Υμηττού – Νέες Ατρομήτου 2-3



Στον Υμηττό, η Ολυμπιάδα μπήκε στο παιχνίδι με κεκτημένη ταχύτητα από το “διπλό” στον Βόλο και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά οι Νέες Ατρομήτου επανήλθαν, ανατρέποντας πλήρως την εις βάρος τους κατάσταση πριν ακόμη οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Η Γατούδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ (26′) και η Behnke με κεφαλιά (37′ – μετά από όμορφη σέντρα τη Κριεζή) γύρισαν το 1-0 σε 1-2 και έβαλαν τον περιστεριώτικο σύλλογο στη θέση οδηγού στην αναμέτρηση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε σαν σε ριπλέι, με τις γηπεδούχες να βρίσκουν και πάλι γρήγορο γκολ (51′), κάνοντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 2-2, ωστόσο η απάντηση ήρθε 18 λεπτά αργότερα, με τις Νέες να παίρνουν για δεύτερη φορά το προβάδισμα το οποίο και δεν απώλεσαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από την διαιτητή του αγώνα (2-3).

Σκόρερ η McKaela Schmelzer με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ της Djordjevic.





Στον εναπομείναντα χρόνο, τη μεγαλύτερη ευκαιρία είχαν και πάλι οι Νέες με την τερματοφύλακα των γηπεδούχων να απομακρύνει δυσκολα σε κόρνερ τη μπάλα σε σουτ της Φυτίλη.

Η διοίκηση του περιστεριώτικου συλλόγου ευχαρίστησε μετά το πέρας της αναμέτρησης τους ομολόγους της της Ολυμπιάδας για την φιλοξενία και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επόμενη αναμέτρηση, με αντίπαλο την ομάδα των Τρικάλων, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας,

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 2018: Κούντου, Κριεζή, Στεροπούλου, Schmelzer, Βέρρα, Ρόκομα (Φυτίλη), Γκάτση, Djordjevic, Μοσχονά (Πράπα), Γατούδη, Behnke.