Νέες Ατρομήτου – Τρίκαλα 3-1



Μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη στην οικονομία του πρωταθλήματος για τις Νέες Ατρομήτου 2018, κόντρα στην ομάδα των Τρικάλων, με σκορ 3-1 και χτίζουν πλέον σοβαρό προβάδισμα καθισμένες αναπαυτικά στην πρώτη 8άδα της Α’ εθνικής κατηγορίας.

Το συγκρότημα της Καλομοίρας Κοντομίχη πήρε από το 12ο λεπτό το προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Γατούδη (συνδυασμός Μοσχονά – Behnke και η σέντρα της Αμερικανίδας σταμάτησε σε χέρι αμυντικού), αλλά ισοφαρίστηκε πριν την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Στην επανάληψη, τα Τρίκαλα μπήκαν πιο δυνατά διατηρώντας μία ελαφρά υπεροχή σε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς όμως αυτά να μεταφραστούν σε καθαρές ευκαιρίες για γκολ.

Mετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχες κέρδισαν μέτρα, έγιναν πιο δημιουργικές και απείλησαν την αντίπαλη εστία σε 2-3 ακόμη περιπτώσεις πέραν των δύο τερμάτων που τους χάρισαν το σπουδαίο τρίποντο.





Το 2-1 πέτυχε με “σεντερφορίσιο” γυριστό σουτ η Ρόκομα μετά από ατομική ενέργεια και ασίστ της Κριεζή από δεξιά, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε η Behnke κερδίζοντας στον αέρα την αντίπαλη τερματοφύλακα σε γέμισμα της Φυτίλη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις Νέες Ατρομήτου 2018 και πάλι εντός έδρας με την ομάδα της Ρέας.

Διαιτητής: Μπαλογιάννης. Βοηθοί: Ζερβου, Πρασσα

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Κουντου, Κριεζή, Στεροπούλου, Schmelzer, Βέρρα, Ρόκομα, Γκατση (Φυτίλη), Djordjevic, Μοσχονά (Πράπα), Γατούδη, Behnke.

Η διοίκηση, η προπονητική ομάδα και οι ποδοσφαιρίστριες των Νέων Ατρομητου ευχονται περαστικά στην παικτρια των φιλοξενουμένων, Βαΐτση, που αποχώρησε τραυματίας, μεταφέρθηκε -ως έπρεπε- σε νοσοκομείο και αναχώρησε κανονικά με την αποστολή της ομάδας της,