Νέες Ατρομήτου – ΠΑΟΚ 1-2



Χρυσή” ευκαιρία για ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν θα αμφισβητούσε την κυριαρχία του ΠΑΟΚ στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, αλλά θα συζητιόταν για καιρό, έχασαν οι Νέες Ατρομήτου το μεσημέρι της Κυριακής, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Φιλοξενώντας τον “Δικέφαλο” του βορρά, το συγκρότημα της Καλομοίρας Κοντομίχη βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα πριν την συμπλήρωση του ημιώρου (το 2ο αυτογκόλ), αλλά δεν το έβαλε κάτω και σε μία από τις προσπάθειες επιστροφής στο παιχνίδι (είχε και δοκάρι σε κεφαλιά της Γατούδη) κέρδισε πέναλτι και αποβολή της αντιπάλου (χέρι) διαμορφώνοντας με την εύστοχη εκτέλεση της Γατούδη το σκορ ημιχρόνου 1-2.





Με αριθμητικό πλεονέκτημα στην επανάληψη, οι Νέες Ατρομήτου ήταν πιο διεκδικητικές, είχαν τουλάχιστον 3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν την αναμέτρηση, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια και η Ολλανδή γκολκίπερ των φιλοξενουμένων δεν το επέτρεψαν.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Κούντου, Κριεζή, Στεροπούλου, Ρόκομα (Φυτίλη), Βέρρα, Schmelzer, Γκάτση (Μοσχονά), Djordjevic, Παπαθεοδώρου, Γατούδη, Behnke.

* Το Δ.Σ. των Νέων Ατρομήτου 2018 και οι συμπαίκτριές της ευχαριστούν την Ιωάννα Παπαθεοδώρου για την πολύτιμη βοήθεια – συμμετοχή της κατά τις ημέρες που βρισκόταν στην Ελλάδα.

Η νεαρή επιθετικός απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δεν ξεχνάει την ομάδα της, η οποία διατηρεί εξέχουσα θέση στην καρδιά της, παρ’ ότι οι εκπαιδευτικές της υποχρεώσεις την θέλουν σ’ ένα κορυφαίο αμερικανικό κολλέγιο και κατά συνέπεια μακριά της.