Νέες Ατρομήτου – Αστέρας Τρ. 0-0



Έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια εξασφάλισης της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Νέες Αρρομήτου 2018, που υποδέχθηκαν στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας είχε την κατοχή, αλλά όχι ευθέως ανάλογο αριθμό τελικών προσπαθειών και όποτε χρειάστηκε η Kundu δήλωσε παρούσα, πραγματοποιώντας εμφάνιση από εκείνες που υποχρέωσαν τη διοίκηση του περιστεριώτικου συλλόγου να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτησή της.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα της Καλομοίρας Κοντομίχη που είδε την επιλογή της Djordjevic στο κέντρο άμυνας με παράλληλη προώθηση της Schmelzer στον άξονα να αποδίδει τα μέγιστα, είχε τις δικές του ξεχωριστές στιγμές στα αντίπαλα καρέ, με τις Ρόκομα, Schmelzer, Γιούσια να φτάνουν κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος που σίγουρα θα έκανε την διαφορά.





Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με αυτό των Νέων Ατρομήτου να έρχεται μετά από “κεραυνό” εκτός περιοχής της Βέρρα, που “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι.

Επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Διαιτητής: Παπιτζόγλου. Βοηθοί: Παντελίδου, Τσέλιος.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Kundu, Αποστόλου, Στεροπούλου, Djordjevic, Βέρρα, Κριεζή, Behnke (Γιούσια), Schmelzer, Ρόκομα (Γκάτση), Γατούδη, Μοσχονά (Φυτίλη).