Κ17: Ο Όμιλος στους “8”



Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Κ17 του ΑΟ Περιστερίου που παρέμεινε αήττητη σε όλη την διαδικασία των κατατακτήριων αγώνων για την τελική φάση, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Νέας Ιωνίας και πλέον εξαρτάται από την κληρωτίδα εάν θα καταλάβει την 1η ή την 2η θέση του ομίλου., αφού ισοβάθμισε στους 5 βαθμούς με τον ΑΟ Γλυφάδας (2-2 το μεταξύ τους παιχνίδι).

Το συγκρότημα του Σάκη Αναστασόπουλου βρέθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου πίσω στο σκορ, αλλά η αντίδραση ήταν άμεση, παρ’ ότι το γκολ της ισοφάρισης άργησε να έρθει και τουλάχιστον ήρθε πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.





Περισσότερο πιεστικοί οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, έχοντας ευνοϊκό και τον δυνατό αέρα, αλλά οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που σε κόντρα επίθεση λίγο πριν το φινάλε, έκαναν το 1-2 και πανηγύρισαν την είσοδο στους “8” καλύτερους της διοργάνωσης.

Σκόρερς: Τζωλος / Παπας (πεν.), Μπικουλης.

Διαιτητής: Κωσταγιαννης. Βοηθοί: Σουλτης, Λεονταρίδης.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Λουράκης,Γιαννόπουλος, Μαστροδήμας, Σαλλακου, Χαμοπουλος, Κατσαρης, Νεαμονίτης, Πανταζόπουλος, Τζωλος, Σταθουδάκης, Ματραμα (Μενούνος, Myetari, Δημγκιοκα, Τοπκάρογλου, Σαλιου, Κοτσιφας, Halili, Μυταφης).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αραβανής, Ροζής, Λαζαράκης, Καραμπέκιος, Σπυρόπουλος, Τρυφιάτης, Παπαχριστοδούλου, Κουτσοκώστας, Σαρδελης, Ματσουκας, Παπας (Μπικουλης, Παπασπηλιόπουλος, Νικολαΐδης, Γαρεφαλλάκης, Φακίτσας, Βασιλόπουλος, Τσιλεπής, Κλουβάτος).